Vores virksomhed

Øje for detaljen

Vores baggrund

Beder Trædrejeri har som mål, at være industriens foretrukne samarbejdspartner indenfor vores kompetence områder, som er drejede artikler i træ til møbelindustrien, blandt andet greb, knage, dækknapper.

Konkurrencedygtige priser, hurtige leveringstider, en smidig og kompetent organisation, samt dygtige og motiverede medarbejdere er nøgleordene der kendetegner vores dagligdag i Beder Trædrejeri.

Beder Trædrejeri blev etableret i 1955 og har igennem alle årene, været en af træindustriens foretrukne samarbejdspartnere indenfor trædrejning og overfladebehandling. Virksomheden fremstår i dag som et velkonsolideret firma med speciale i drejede artikler i træ og mindre træ komponenter til træindustrien. Vi har i 2011 overtaget Dan Component.

10 moderne drejeautomater og en fuld automatisk maskinpark til træ forarbejdning og overfladebehandling er til rådighed. Daglig produktion er på 35.000 emner og virksomheden har et samlet produktionsareal på 1200 m2. Produktionen er i drift 10 timer hver dag fra kl. 06.00 – kl. 16.00 og i spidsbelastninger arbejdes der i fuldt 2-holdsdrift.

Ledelse

Per Poulsen er indehaver og løser de daglige ledelses opgaver.
Sten Poulsen fungerer som driftsleder i produktionen.

Salg og indkøb

Salg og indkøb varetages af Per Poulsen.

Bogholderi

Debitor og kreditor bogholderi varetages af Per Poulsen.